Oбука за млади и возрасни

1.00 ден

kratok opis na kursot

Опис на обуката:

test opis na kursot

SKU: course-10 Категорија:

Содржината на оваа платформа не секогаш ги одразува погледите или ставовите на мисијата на ОБСЕ во Скопје

КОНТАКТ

Адреса:

Бул: АСНОМ бр.60 Аеродром, Скопје Република Македонија


Телефон:

+389 78 442 794;

+389 75 280 299;

+389 78 450 406