Обука за предучилишни деца

100.00 ден

Kratok opis

Опис на обуката:

Dolg opis na kurost

SKU: course-11 Категорија:

Содржината на оваа платформа не секогаш ги одразува погледите или ставовите на мисијата на ОБСЕ во Скопје

КОНТАКТ

Адреса:

Бул: АСНОМ бр.60 Аеродром, Скопје Република Македонија


Телефон:

+389 78 442 794;

+389 75 280 299;

+389 78 450 406